TRIGLAV
KULT316

OD VARDARA PA DO TRIGLAVA

Ste za pogačo, sarmo, makalo, urnebes, kačamak, ribjo čorbo, pečeno papriko, ajdove žgance, čevapčiče in kajmak, malidžano, odojek ali fritule?

KULINARIKA OD VARDARA DO TRIGLAVA

29. FEBRUAR 2022 OB 19. URI  RESTAVRACIJA KULT316

S kulinaričnim potovanjem nas bodo razvajali študentje BIC Ljubljana pod mentorstvom kuharskih mojstrov restavracije KULT316 z šefom kuhinje Blažem Švigljem na čelu. Za kuhalnico bo prijel tudi naš študent Vuk Kokan iz Bosne, ki je BIC Ljubljana zelo uspešno zastopal na mnogih tekmovanjih na področju kuharstva!

MENI

Pogača in sol, sarma

***

Makalo, urnebes, pečena paprika, kačamak in mladi sir, pršut, lepinje

***

Ribja čorba

***

Ajdovi žganci s kislim mlekom, medom in orehi

***

Čevapčiči in kajmak, jagnjetina in malidžano, odojek in šobska solata

***

Fritule, fige, skuta in rožič

CENA: 35,00 €

REZERVACIJA

Mesta so omejena, zato pohitite z rezervacijo na kult316@bic-lj.si ali  00 386 (0)1 235 52 60

Aktualno

Rižote in njoki

Rižote in njoki: kulinarični tečaj

Preberi več o Rižote in njoki: kulinarični tečaj
Juha