TR
KULT316

Vabimo na pomladanski Teden restavracij

Sodobna šolska slovenska kuhinja, kjer se urijo bodoči chefi! Trendovska arhitekturna zasnova restavracije vam omogoča tudi opazovanje postopka priprave jedi!

TEDEN RESTAVRACIJ

Študenti BIC Ljubljana za vas pripravljajo

Na Tednu restavracij se bodo od 21. 3. 2024 do 30. 3. 2025 (v KULT316 do 28. 3. 2025) predstavile vrhunske slovenske gostilne in restavracije iz vse Slovenije, med njimi tudi naša Restavracija KULT316, v njej pa se urijo naši študenti BIC Ljubljana, Višje strokovne šole, bodoči organizatorji poslovanja v gostinstvu in turizmu. Pod taktirko chefa Gregorja Potočnika pripravljajo bogato spomladansko doživetje!

  • Prijave in rezervacije: +386 (0)1 235 5260 (pon-pet: 7.00 – 22.00) / kult316@bic-lj.si
  • Na Tednu restavracij nas lahko obiščete med ponedeljkom in petkom od 16.30 dalje.
  • Cena menija TR: 25 €

Meni

Mesni meni

  • Pozdrav iz kuhinje: marinirane bučke s creme fraiche in pomarančo, peteršiljevo olje, bučna semena
  • Rezine tune s ponzu omako, ječmenova majoneza, okisane šitake, hrustljavi riž
  • Piščančje stegno s hrustljavo kožico, krema črnega česna, pire korenja, omaka z limono in pehtranom, pražena zelenjava z lešniki
  • Sirova torta, slana karamela, makadamija

Ribji meni

  • Pozdrav iz kuhinje: marinirane bučke s creme fraiche in pomarančo, peteršiljevo olje, bučna semena
  • Rezine tune s ponzu omako, ječmenova majoneza, okisane šitake, hrustljavi riž
  • File Vodomčeve postrvi, krema črnega česna, pire korenja, omaka z limono in pehtranom, pražena zelenjava z lešniki
  • Sirova torta, slana karamela, makadamija

Dodatna ponudba

14,00 € (skupaj za vse tri jedi)
Cvetačna juha, mandljeva pena, praženi mandlji, olje krebuljice
Kremne orzo testenine s šparglji, albuminska skuta, radič in dehidriran rumenjak
Petit four

Aktualno

Rižote in njoki

Rižote in njoki: kulinarični tečaj

Preberi več o Rižote in njoki: kulinarični tečaj
Juha