Martinov meni v restavraciji KULT316
V času martinovanja smo za vas pripravili prav poseben degustacijski meni. Lepo vabljeni v našo restavracijo KULT316. Preverite meni.
VečV času martinovanja smo za vas pripravili prav poseben degustacijski meni. Lepo vabljeni v našo restavracijo KULT316. Preverite meni.
VečRestavracija KULT316 s študenti BIC Ljubljana od 21. do 30. oktobra pripravlja okusen meni v okviru JESENSKEGA TEDNA RESTAVRACIJ. Preverite mesni in vegetarijanski meni in si s prijavo zagotovite najboljše sedeže v naši restavracijski odprti kuhinji tudi vi! Obvezna predhodna prijava na: E: kult316@bic-lj.si; T: 01/2355 260 Število mest je omejeno!
VečV sodelovanju s Pivopis.si smo v naši restavraciji KULT316 pripravili Kultno večerjo s Pivopisom. Naši študenti BIC Ljubljana so skupaj s šefom kuhinje – Blažem Švigljem pripravili odličen kulinarični večer s 5-hodnim menijem. Predstavili in postregli smo tudi šolsko pivo KULT 316 in druga svetovno priznana piva. Za strokovno vodeno večerjo in izobraževalni del na področju senzorike, vrst in stilov piva sta poskrbela Andrej Colarič, certificeran Cicerone® in Davor Mišmaš, sodnik piva BJCP. Gostje so si ogledali tudi našo mikropivovarno BIC Ljubljana. Oglejte si fotourtinke.
VečZ današnjim dnem v naši restavraciji KULT316 ponujamo nov, jesensko-zimski jedilni list. Preverite, katere dobrote smo pripravili za vas!
VečRestavracija KULT316 s študenti BIC Ljubljana in PIVOPIS pripravljajo kulinarično-izobraževalno KULTNO VEČERJO S PIVOPISOM. Pripravljamo 5-hodni meni, strokovno vodeno večerjo z animacijo (senzorika piva, osnove zakonitosti kombiniranja hrane in piva, predstavitev vrst in stilov piva), postrežbo in predstavitev šolskega piva KULT316, 6 vrhunskih butičnih piv iz vsega sveta ter ogled šolske mikropivovarne BIC Ljubljana. Z nami bosta: Andrej Colarič, certificeran Cicerone® in Davor Mišmaš, sodnik piva BJCP. Cena: 32 EUR (degustacija piva vključena). Obvezna prijava: E: kult316@bic-lj.si; T: 01/2355 260. Število mest je omejeno! Preveri meni. Vabljeni!
Več