KULINARIČNI TEČAJI NA BIC LJUBLJANA

RIŽOTE IN NJOKI

Na BIC Ljubljana, Centru kulinarike in turizma KULT316

15. 3. 2025 od 8. do 14. ure

pripravljamo kulinarično delavnico z Andrejem Molkom Rižote in njoki

Rižote in njoki

Riž v različnih oblikah pripravljajo po celotnem svetu. Rižota je nastala kot skromna jed, danes pa se z njo ponašajo tudi chefi z zvezdicami. Priprava rižote se zdi enostavna, vendar je prav kuhanje rižote – umetnost! Rižota ni le jed, rižota je način kuhanja.

Na kulinarični delavnici bomo pripravli 6 vrst rižot in tri vrste njokov. Poleg rižot bomo pripravili tudi tresoče puhaste njoke v različnih kombinacijah.

Aktualno

Rižote in njoki

Rižote in njoki: kulinarični tečaj

Preberi več o Rižote in njoki: kulinarični tečaj
Juha